06-41965610

U vraagt, wij leveren

Winkelcentra en Evenementenbeveiliging

Winkelcentra en Evenementen werken als een magneet op sommige mensen met foute bedoelingen en een “losse moraal”. Door inzet van winkelbeveiliging op een van de vier niveaus 0, 1, 2 en 3 wordt derving door winkeldiefstal tot een minimum beperkt. Onder controle dus? Wel zo belangrijk.

Vaardigheden juist hier belangrijk

De vaardigheden van de beveiliging van Every Security zijn hier een enorme pré. Allereerst is het effect van ‘vreemde ogen dwingen’ niet te onderschatten. Beveiligers met een serieuze uitstraling voorkomen veel ellende. Deze beveiligers van Every Security weten hoe ze mensen van allerlei bevolkingsgroepen het beste kunnen benaderen. Hun sterke eigenschappen zijn in het verleden doorslaggevend gebleken:

  • Klantvriendelijkheid
  • Gastheerschap
  • Daadkracht
  • Doortastendheid
  • Communicatieve vaardigheden

Situaties bekijken en soepel oplossen en afhandelen is hun expertise . Preventief, anticiperen en vroegtijdig ingrijpen, waardoor escalaties kunnen worden voorkomen. Dát is waar beveiligers van Every Security in uitblinken. Juist daarom wordt Every Security vaak gevraagd voor de beveiliging van winkels, evenementen en objecten.

OFFERTEAANVRAAG

Veilig winkel klimaat in en om de winkels

in en om de winkels is een veilig en aangenaam winkelklimaat een keiharde eis voor de toestroom van de consument! Hangjeugd, daklozen, junks, mensen die zich gedragen als ongeleide projectielen, al dan niet in groepen samenscholend, komen vaak erg intimiderend over en schrikken daardoor de winkelende consument af.