06-41965610

U vraagt, wij leveren

Surveillance

Every Security levert al vele jaren goed opgeleide en professionele beveiligers, die over de juiste certificaten en vergunningen beschikken. Door hun brede ervaring zijn onze mensen multifunctioneel inzetbaar en zullen zij u als ondernemer bijstaan, om een zo optimaal mogelijke bedrijfsvoering te waarborgen.

Every Security levert beveiligers voor de meest uiteenlopende opdrachten binnen de surveillance. De verschillende vormen van surveillance eisen elk hun eigen expertise en Every Security kan daarvoor de juiste mensen leveren.

Zo hebben wij ervaring met winkelsurveillance, maar ook rijdend toezicht, objectcontroles, complete beveiliging van industrieterreinen. Daarnaast kunnen wij ook ervaren en gediplomeerde beveiligers inzetten voor receptiediensten, waarbij het gastheer(vrouw)-schap leidend is.

Diefstal en verduistering zijn enkele zaken waarmee u als ondernemer geconfronteerd wordt, waardoor een zekere bedrijfsvoering in het geding komt. Maar wij kijken verder, zoals ook controle op de integriteit van uw personeel. Denk daarbij aan verduistering of onwettig ziekteverzuim.

Every Security zal u als ondernemer op elke wijze ondersteunen en meedenken uw bedrijfsvoering zo optimaal te kunnen uitvoeren, zonder dat u zich bezig hoeft te houden met het veiligheidsbeleid binnen uw onderneming.

OFFERTEAANVRAAG