06-41965610

U vraagt, wij leveren

Horecabeveiliging en Portiersdiensten

Every Security heeft ervaren horecabeveiligers in dienst die voldoen aan de wettelijke eisen die zijn gesteld door het Ministerie van Justitie, zodat de veiligheid binnen uw onderneming zo optimaal mogelijk wordt gewaarborgd.

Helaas vinden in het uitgaansleven nogal eens vervelende incidenten plaats. Veel horecaondernemers worden regelmatig geconfronteerd met ongewenst gedrag, geweld en klanten die worden lastigvallen. Every Security beschikt over de juiste ervaring en professionaliteit om een veiligheidsplan te maken voor iedere horecagelegenheid.

Verder kunnen wij zorgen voor een klantvriendelijk deurbeleid, waardoor uw gasten en uw personeel kunnen genieten van een veilige en gezellige avond.

De horecaportiers, dit zijn onze gastheren en gastvrouwen, werken nauw samen met politie en justitie.

Helaas kunnen zich altijd incidenten voordoen in iedere willekeurige horecagelegenheid. Wij staan er dan om deze mogelijke incidenten al aan de voorkant te signaleren en ook direct een passende en vriendelijke oplossing te bieden, voordat het kan escaleren.

We hebben geïnvesteerd in opleidingen voor onze mensen. Onze beveiligers zijn opgeleid om een sociaal wenselijk veiligheidsbeleid te voeren en aandacht te geven aan de mensen. De bezoeker staat immers altijd centraal.

Daarom zijn onze beveiligers in staat zich de rol van een gastheer en gastvrouw aan te meten. Onze beveiligers stralen de filosofie van uw (horeca)onderneming uit en zullen er altijd voor zorgdragen dat de bezoekers zich welkom en veilig voelen.

Daarom is het een belangrijk uitgangpunt voor ons om het gesprek aan te gaan en door het sociale contact met de bezoekers de veiligheid binnen uw (horeca)bedrijf te waarborgen.

OFFERTEAANVRAAG